Veus femenines amb música de violí i del piano de Begonya, protagonistes d'un concert pel Dia Internacional de la Dona

A cau d’orella posarà les veus en un concert que se celebrarà el dissabte 4 de març a les 19.30 h, i que serà el segon del piano de Begonya
El cor femení A cau d’orella protagonitzarà un concert gratuït a violí i a piano, el dissabte 4 de març a les 19.30 h en el Teatre de Begonya (carrer Progrés, 38) dins dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. Amb aforament limitat, este concert forma part, a més, d'una sèrie de concerts gratuïts per a posar en valor el piano de Begonya, patrimoni cultural de la ciutat.
 
A cau d’orella presenta un programa amb música escrita per a cor de veus blanques i de dona. Amb este concert “volem mostrar al públic la gran riquesa diferencial que les veus de les dones aporten al món de la música”, com afirmen. A més, afigen que els cors femenins, “tan maltractats per l'esdevenir històric, es troben actualment en un moment d'auge amb noves editorials, festivals i associacions que es dediquen en exclusiva a la promoció de la música coral especialment escrita per a dones”.
 
Sota la direcció de Mónica Perales, la violinista Anabel García del Castillo musicalitzarà el concert. Filla del mestre E. García Asensio, esta violinista ha actuat com a solista en prestigioses orquestres i ha sigut guardonada amb el premi El Ojo Crítico de RNE. També ha impartit cursos, desenvolupant una gran activitat com a docent, i ha gravat discos com a solista i com a integrant de grups de càmera. Junt a García estarà Carlos Apellániz qui tocarà el piano de Begonya en el segon concert d'este instrument després que el 14 de gener s'estrenara el cicle Recuperació del Patrimoni Musical (#PianoBegonya).