Un acte vandàlic deixa calcinat el joc infantil del vaixell al costat de la Casa de Noguera

Va ocórrer la nit del passat dissabte

Un acte vandàlic ha calcinat el joc infantil del vaixell de la zona de jocs situats al costat de la Casa de Noguera, al Port de Sagunt. L'acte va tindre lloc la passada nit del dissabte, tal com ha informat el regidor de Manteniment, Pepe Gil.

El regidor de Manteniment ha lamentat este fet: «Una altra vegada, el vandalisme i l'incivisme d'una certa gent ha fet que uns jocs infantils que estaven a la disposició de tota la ciutadania, especialment xiquets i xiquetes, s'hagen vist desfets per culpa d'unes persones incíviques».

Així mateix, l'edil ha recomanat a la ciutadania que no ha d'enfrontar-se a esta mena de situacions, però en cas de presenciar-les ha de contactar amb la Policia Local perquè acudisquen al lloc dels fets i procedisca com corresponga per a evitar este tipus d'actes vandàlics.

«El més greu de tot és que durant el temps que ens coste reparar els danys, la zona de jocs no tindrem més remei que deixar-la tancada perquè ningú es faça mal. Per això és trist que xiquets i xiquetes no puguen usar unes instal·lacions que estan a la seua disposició», ha assenyalat Gil.