'Surcando las olas', una exposició fotográfica sobre surf, windsurf i 'kitesurf'

La inauguració serà el divendres 6 d'octubre a les 18.30 h a la sala d'Exposicions del Casal Jove Port

L’exposició fotogràfica Surcando las olas, d’Enrique Herrero i Juan Francisco Higueras, s’instal·larà en el Casal Joven del Port (carrer Vent de Marinada, s/n) del 6 d’octubre al 30 de novembre, en la qual els autors traslladen la seua visió d'un esport aquàtic tan acolorit com és el surf, windsurf i el kitesurf mitjançant les fotografíes.

L’exposició consta de 34 fotografies realitzades en la mar Mediterrània i en diferents localitats de la Comunitat Valenciana, principalment a les platges del Port de Sagunt i Canet d'En Berenguer.

Estos dos autors, de llarga trajectòria en el panorama fotogràfic valencià, traslladen la seua visió d'un esport aquàtic tan acolorit com és el surf, windsurf i el kitesurf mitjançant les fotografíes.

L'exposició està organitzada per la Regidoria de Joventut i Infància amb la col·laboració de la Federació Llevantina de Fotografia i la Confederació Espanyola de Fotografia.

La inauguració serà el divendres 6 d'octubre a les 18.30 h a la sala d'Exposicions del Casal Jove Port i podrá visitar-se de dilluns a dissabte de 10 a 13:30 y de 17 a 20:30 hores.

Per a més informació es pot contactar mitjançant el telèfon 96 268 34 39 o el correu electrònic joventut@aytosagunto.es.