Segona jornada d'èxit del Morvedre Rock 2.0

Prop de 120 aficionats d’este gènere es van donar cita en el Green Espai en el segon cap de setmana del certamen de rock de Sagunt


Continuen els concerts del certamen de música rock de Sagunt: Morvedre Rock 2.0. El passat divendres 3 de març va ser el torn de la banda Jazztem, una mescla de jazz pervertit amb funk, rock, reggae i ska, i del grup La hora del té amb la seua particular música folk-rock d'inspiració nord-americana.
 
Prop de 120 aficionats es van donar cita en el Green Espai de Port de Sagunt per a gaudir de la música d'estos joves grups valencians de pop-rock en un certamen que, després de 10 anys sense celebrar-se, torna de la mà de l'associació Viure Dignament en col·laboració amb la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt.
 


Els concerts continuaran divendres 10 de març a les 23.30 h amb les actuacions de dos grups de rock-metall: la banda local Dawn of Extinction, que beu d'influències metalcore, death metal i thrash metal, i el grup valencià, amb influències de Sonata Arctica, Kamelot, Twilightning, Stratovarius entre moltes d’altres, Raven’s Gate.
 
D'entre els vuit grups que van passar la selecció per a participar en este certamen (quatre locals i quatre de la resta de la Comunitat Valenciana), un de cada categoria rebrà 500 euros com a premi en concepte de caixet i oferiran un últim concert el divendres 1 d'abril junt a una banda coneguda, que a més serà gravat i editat en un CD.