Sagunt a Escena continua este dimecres 29 de juliol amb el concert “Canturia Cantada”

La completa programació de teatre, música, dansa i arts s'estendrà fins al 12 de setembre
Imagen 1
El festival Sagunt a Escena continua este dimecres, 29 de juliol, a les 22.30 hores, amb el concert "Canturia Cantada" en el qual els espectadors podran gaudir de l'actuació de Carles Santos i el Cor de la Generalitat, sota la direcció de Dolors Ricart, en el Teatre Romà de Sagunt.

Carles Santos i el Cor de la Generalitat oferiran l'espectacle “Canturia cantada” per al qual compositor i pianista de Vinaròs ha creat una partitura a manera de recopilatori. El concert, que comptarà amb 37 veus i un clarinet, reuneix una selecció de passatges d'obres seues creades per a veu i cor.

La pròxima cita serà el 31 de juliol, amb l'obra “Continuidad de los parques” on Roberto Álvarez, Fele Martínez, Gorka Otxoa i Luis Zahera interpreten a més de 20 personatges que es creuen, xoquen i troben en un parc. L'obra dissecciona, a través de l'humor, el dilema entre 'la teua' veritat, 'la meua' veritat i 'la' veritat, i és l'espectador el que finalment tria la seua pròpia aventura.

La completa programació de teatre, música, dansa i arts s'estendrà fins al 12 de setembre. esta edició 2015 del festival destaca per la presència de companyies i artistes molt coneguts. Concretament, són deu les propostes escèniques que s'han programat per a enguany a Sagunt a Escena, a les quals se sumen les sis de Sagunt a Escena Creix organitzades per l'Ajuntament de Sagunt. A més, esta diversa oferta cultural inclou quatre espectacles gratuïts que tindran lloc en la pujada al castell i en la mateixa façana del teatre sota el nom de Off Romà.