S'obri el termini d'adhesions al SICTED

Les empreses i serveis interessats podran presentar les seues inscripcions fins al divendres 24 de febrer
Ha començat el procés d'adhesió de les noves empreses i serveis que vulguen participar en SICTED Sagunt 2017. Estarà obert fins al divendres 24 de febrer i la inscripció és totalment gratuïta, ja que les despeses derivades del projecte estan finançades per la Conselleria de Turisme i l'Ajuntament de Sagunt.
 
Poden participar empreses i serveis del municipi l'ofici del qual estiga directament relacionat amb el turisme. Els interessats poden contactar per email amb gestionsicted@gmail.com o per telèfon o WhatsApp en el 674024775.
 
Segons la delegació de Turisme, les empreses que obtinguen el distintiu SICTED obtindran un avantatge competitiu i es promocionaran juntament amb les empreses i serveis que ostenten el distintiu de qualitat SICTED a Sagunt.
 
La regidora de Turisme, Natalia Antonio, creu “fermament que este és el camí a seguir”  i dóna suport este projecte, ja que considera que “esta és una part fonamental a treballar perquè Sagunt siga un referent en l'àmbit turístic”.
 
“Cal passar a l'acció”, diu la regidora, “perquè conjuminant esforços aconseguirem l'objectiu principal: posicionar a Sagunt com a Destinació de Qualitat, i fidelitzar als turistes. La bona imatge de la nostra destinació és treball de tots, i l'Ajuntament de Sagunt posa les eines per a aconseguir-ho”.

Natalia Antonino, regidora de Turisme.
 
Els participants aconseguiran una guia de bones pràctiques, suport durant el procés d'implantació i un reconeixement al treball ben fet. A més, estaran connectats amb totes les empreses distingides, que conjuntament realitzen diverses accions en benefici de les seues empreses i de la destinació. Al final del procés obtindran el distintiu de qualitat que atorga Turespaña.

En breu el SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació) de Sagunt complirà tres anys, temps en el qual s'han assegut les bases per al creixement conjunt entre empresa pública i privada. Un total de 42 empreses i serveis han obtingut el distintiu de Turespaña, creant una xarxa de serveis que treballen cada dia per a oferir una experiència de qualitat.

“El turisme gastronòmic té un elevat impacte econòmic. Però per a açò, necessitem la teua col·laboració. És temps de canvis, és temps d'evolucionar i sobretot és temps d'implicar-se. Des de l'Ajuntament tenim ganes de veure eixos canvis i recolzem iniciatives positives avui, amb visió de futur”, assegura la regidoria.

La ciutat no solament compta amb un impressionant patrimoni històric, cultural, industrial i natural, sinó també amb un patrimoni gastronòmic “que cal destacar”.

La gastronomia és “part de la nostra cultura” i a través d'ella el turista experimenta la destinació. SICTED és una plataforma que conjumina interessos públics i privats, la possibilitat de “caminar junts en la mateixa direcció”.