S'inaugura l'exposició de fotografia en el Poliesportiu José Veral

L'àrea d'Activitat Física i Salut exposa en l'Aula de Salut del pavelló una mostra fotogràfica dels alumnes practicant les diferents activitats oferides
Imagen 1Imagen 2

El delegat d'Esports, Guillermo Sampedro, va inaugurar el divendres l'exposició de l'àrea d'Activitat Física i Salut en el pavelló esportiu José Veral, en Port de Sagunt. L'exposició arreplega fotografies dels alumnes practicant les activitats organitzades per aquesta àrea del departament d'esports de l'Ajuntament de Sagunt.
 
En els grups d'activitats físiques recreatives per a adults (AFRA) hi ha un total de 520 persones inscrites, i en la categoria de tercera edat, 253. A més, existeixen grups tancats que compten amb més membres. Les propostes per als adults són activitats col•lectives, aeròbiques i de resistència muscular, així com gimnàstica postural o marxa nòrdica, entre unes altres. Per als majors, hi ha 3 categories que van en funció en l'edat i les característiques físiques: Majors (70 anys), Sènior (60-65 anys) i Or (més majors o amb dificultats físiques).
 
Guillermo Sampedro, com a edil d'esports, ha explicat que “amb l'exposició pretenem que l'espai on es fa l'activitat siga més atractiu, que els alumnes es vegen a ells mateixos en les parets i se senten més motivats, així com donar-li una cara més alegre a l'escenari”.
 
Les activitats que es reflecteixen en les fotografies poden realitzar-se tant en el poliesportiu José Veral del Port de Sagunt, com en la Casa de la Joventut de Sagunt.