S'adjudica la reparació dels desguassos dels vestuaris del camp de futbol Ferrodisa

El projecte s'ha adjudicat a l'empresa M-Shop Proyectos Integrales per un import de 15.332,40 euros (IVA inclòs)


La Junta de Govern Local ha adjudicat les obres de reparació dels desguassos dels vestuaris del camp de futbol Ferrodisa, els quals no funcionen correctament i entollen la zona dels vestuaris. Després de realitzar diverses proves per a saber la magnitud del problema, es va decidir efectuar una actuació integral en tots els desguassos dels vestuaris per a solucionar-ho.
 
L'empresa adjudicatària del contracte serà M-Shop Proyectos Integrales, per un import de 15.332,40 euros (IVA inclòs) en resultar l'oferta més avantatjosa. L'acord fixa el termini d'execució de les obres en un màxim de 20 dies a partir de la seua comunicació.
 
"Amb esta intervenció pretenem deixar el camp en millors condicions i que el Biensa, que és qui ho utilitza i que té una de les principals escoles de futbol del municipi, puga entrenar i jugar de la millor forma possible. Esta obra entra dins de les millores que des de la regidoria d'Esports estem fent en tots els camps de futbol municipals, al marge del conveni que volem signar al més prompte possible amb la Federació Valenciana de Futbol perquè este camp dispose de gespa artificial al més prompte possible", ha declarat el regidor d'Esports, Guillermo Sampedro.
 
 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores