Roser Maestro felicita a la Policia Local de Platges que ha donat auxili a 190 persones

En les estadístiques de serveis realitzats destaquen, un total 101 atencions a persones extraviades, 30 intervencions amb vehicles aquàtics
Imagen 1Imagen 2
Una vegada conclosa la temporada estival i el dispositiu de Platges, la regidora delegada de Policia Local, Roser Maestro, ha realitzat un balanç positiu del treball del personal de Policia Local que han donat servei a la secció de platges.

Roser Maestro, ha destacat que “un any més hem de felicitar-nos per la meravellosa actuació que ha tingut la secció de Platges de la Policia Local de Sagunt, no solament en relació a la seguretat dels banyistes com pot ser l'auxili a persones on s'ha pogut assistir a un total de 190 persones, sinó en cadascuna de les intervencions que han tingut relació amb la vigilància del tràfic, una vigilància general de seguretat ciutadana o fins i tot de compliment de les ordenances municipals que enguany han donat lloc a una mica més de polèmica”. 

La delegada ha afegit que “en aquest sentit he de dir que s'ha actuat d'una manera extraordinàriament diligent no solament en aplicació de les diferents ordenances municipals sinó també per a controlar tots aquells estris que es podien deixar tirats al llarg de tota aquesta zona de platja. En aquest sentit informar que s'han posat un total de 21 denúncies que estan relacionades amb temes similars a est o aquest mateix, així com que s'ha donat compliment efectiu d'aquesta retirada deixant una platja que atrau cada dia més a una gran afluència de turistes”.

En les estadístiques de serveis realitzats destaquen, un total 101 atencions a persones extraviades, 30 intervencions amb vehicles aquàtics. A més quant al control de la seguretat dels banyistes han realitzat un total de 379 patrulles a peu per platges, i 229 controls de pràctica de jocs de platja. Referent a la vigilància del tràfic, han realitzat un total de 12 intervencions en accidents amb i sense ferits. I han intervingut en 14 robatoris o furts.