"Rodó", la primera representació d’esta semana a l’Off Romà

L'espectacle còmic tindrà lloc demà, a les 20.30 hores, en els jardins del Centre Cívic Antic Sanatori
Els Jardins de l'Antic Sanatori, en el Centre Cívic del Port de Sagunt, acolliran demà, dimarts 15 d'agost a les 20.30 hores, l'espectacle còmic Rodó de la companyia Chapertons. Es tracta d'una funció gratuïta destinada a tots els públics..


Rodó és un espectacle còmic que fusiona humor, imaginació i pneumàtics. Gaudix d'un llenguatge universal per a tots els públics i una gran recepta de creativitat amb el segell únic de Chapertons, on la coordinació i precisió dels intèrprets supera els límits establits. Un elenc de tres artistes, Ernest Tarradas, Kike Ferragut i Miner Montell, són els protagonistes d'esta obra teatral.

El pneumàtic, al llarg dels 25 anys de la companyia, sempre ha sigut el fil conductor dels espectacles de Chapertons. Rodó és un resum de diverses situacions que combinen les següents obres: Boom!, Goma gom, i Vuelta de rueda. En Rodó, els tres personatges, a través del joc i l'humor, ens faran viure tot un món d'imaginació, poesia i creativitat, però sempre amb els pneumàtics com a protagonistes.

La representació forma part de la programació de l’Off Romà, secció del festival Sagunt a Escena, en la qual es podrà gaudir fins a setembre de múltiples disciplines artístiques, com el teatre, la dansa o el circ.