Rafael Climent impartirà una conferència sobre “Finançament valencià”

La conferència serà demà dimarts a les 19,30 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal 

Demà dimarts 6 d'octubre, a les 19,30h tindrà lloc una conferència a càrrec de Rafael Climent, Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en el Centre Cultural Mario Monreal. Esta conferència està inclosa en la programació dels actes organitzats amb motiu de la festivitat del 9 d'octubre.

Posteriorment s'aprofundirà sobre la temàtica tractada en la conferència en una taula redona, en la qual participaran Teresa García (diputada als Corts i moderadora), Àlfons Sánchez (comissari de l'exposició “l’or dels valencians”) i Rafael Beneyto (autor de “El finançament dels valencians. Una insuficiència històrica), en la qual s'abordaran qüestions entorn de la gestió de l'economia valenciana i les seues formes de finançament. També acudirà a la conferència l’alcalde de Sagunt Francesc Fernàndez.

El Centre Cultural Mario Monreal es troba situat en el carrer Roma, núm. 9, Sagunt.

La XVIII Gala d’AFACAM inicià Més Escena a Sagunt

17 d’agost 2022

La programació continuarà amb cinc espectacles més: els dies 30 i 31 d'agost, amb Asamblea de Mujeres, d'Aristòfanes; el 2 i 3 de setembre, amb Saguntilíada; els dies 4 i 5, amb Mikis Theodorakis, Athanatos Immortal (1925-2021); el 9, amb el concert de Arsefolk i, finalment, el 10, amb un espectacle de flamenc que arribarà de nou al Port de Sagunt gràcies al Festival Internacional Cante de las Minas amb el Lámpara Minera 2022