Rafael Climent impartirà una conferència sobre “Finançament valencià”

La conferència serà demà dimarts a les 19,30 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal 

Demà dimarts 6 d'octubre, a les 19,30h tindrà lloc una conferència a càrrec de Rafael Climent, Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en el Centre Cultural Mario Monreal. Esta conferència està inclosa en la programació dels actes organitzats amb motiu de la festivitat del 9 d'octubre.

Posteriorment s'aprofundirà sobre la temàtica tractada en la conferència en una taula redona, en la qual participaran Teresa García (diputada als Corts i moderadora), Àlfons Sánchez (comissari de l'exposició “l’or dels valencians”) i Rafael Beneyto (autor de “El finançament dels valencians. Una insuficiència històrica), en la qual s'abordaran qüestions entorn de la gestió de l'economia valenciana i les seues formes de finançament. També acudirà a la conferència l’alcalde de Sagunt Francesc Fernàndez.

El Centre Cultural Mario Monreal es troba situat en el carrer Roma, núm. 9, Sagunt.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores