Quatre persones van ser rescatades a la zona de l'espigó a la platja de Port de Sagunt

Després de la valoració dels serveis mèdics, una d'elles va ser traslladada a l'hospital per ingerir aigua
Imagen 1Imagen 2
 
  

El divendres, el servei de socorrisme va rescatar a quatre persones amb dificultat per sortir de l'aigua a la zona de l'espigó de la platja de Port de Sagunt. La intervenció es va produir sobre les 19.30 hores i després de l'exploració mèdica van concloure que calia traslladar a una d'elles per ingerir aigua. L'estat del pacient és òptim a causa de la rapidesa d'actuació de l'equip de salvament encara que es va optar pel trasllat en ambulància per a una major valoració facultativa a l'hospital de Sagunt. L'operació va ser duta a terme pel coordinador, un socorrista que conduïa la moto d'aigua, un altre socorrista de la Torre 3, un metge i el conductor de l'ambulància. L'actuació va ser conjunta per socórrer als quatre banyistes.  

La delegació de platges sol·licita que s'extremi la precaució a la zona de l'espigó. Hi ha diversos cartells avisant als banyistes en tres idiomes. A més, la zona es troba fitada per boies. S'aconsella abstenir-se d'entrar quan existeixin corrents o estigui onejant la bandera groga. 
 
 
 
  


El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades