Port de Sagunt rep l'acte pel 20 aniversari de la companyia teatral Hongaresa

Hongaresa presentarà un llibre commemoratiu amb obres teatrals i poemes, alguns d'ells inèdits
  
Dimecres que ve 6 de juny a les 19:30 hores en el Centre Cívic del Port de Sagunt la Companyia Hongaresa de Teatre presentarà el llibre “Hongaresa, 20 anys en les fronteres magnífiques del vi”. Es tracta de l'acte final de la campanya commemorativa del seu 20 aniversari, que comptarà amb la participació de l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández.
 
En aquesta edició ha prevalgut la senya d'identitat de la companyia, l'autoria i el valor de la paraula, per això s'han inclòs cinc textos inèdits d'autors i membres de la Hongaresa, com Lluïsa Cunillé, amb Salón Primavera, Lola López amb La Jabalina, Paco Zarzoso amb El Mal de Holanda, i a més - juntament amb Begoña Tena- han coescrit Paco e Isabel, i finalment, una obra l'autoria de la qual comparteixen els tres components de la companyia, Patos Salvajes.
 
En l'acte de presentació participaran Lola López i Paco Zarzoso, membres fundadors de la companyia, que exposaran els continguts del llibre commemoratiu d'aquestes dues dècades d'història de la companyia teatral. “Zarzoso i jo, que som de Sagunt, crèiem convenient que el llibre es presentara ací” comenta Lola López, que afig: “l'Ajuntament de Sagunt és la nostra empresa, ens ha promocionat sempre”.
 
El llibre ha sigut editat per Episkenion sota la direcció del difunt Josep Lluís Sirera i Remei Miralles, amb la col•laboració de Rosa Sanmartín. Aquestes dues últimes intervindran en l'acte, així com la diputada autonòmica Llum Quiñonero. “És important reforçar la cultura des de la política”, recorda Lola López.