Policia Local deté dos homes i Bombers apaga l'incendi d'un vehicle

La nit del 22 de març se salda amb dues detencions, una per presumptes maltractaments, i un incendi d'un vehicle que va ocasionar nombrosos danys en la zona

 

Policia Local i Bombers van atendre en la passada nit dues detencions i un incendi d'un vehicle. El dimecres 22 a les 23.15 hores la Policia Local va rebre un avís del 112 en el Port de Sagunt indicant que hi havia un home portant un ganivet i amenaçant la seua parella en el pati d'una vivenda. A l'arribada de les unitats mòbils, els agents van trobar un home que coincidia amb la descripció de la telefonada. Un agent va trobar en els voltants l'arma blanca amb la qual presumptament va amenaçar la dona. Es va procedir a detindre l'home i traslladar-lo a comissaria.

 

Un incendi es va produir a mitjanit proper al casc històric del municipi, en el carrer Horts. Es tractava d'un vehicle en flames amb el risc dque es propagara a altres confrontants. Es va personar una patrulla de la Policia Local i una dotació de Bombers que van apagar l'incendi i comprovaren els danys provocats. També es van veure afectats diversos immobles, en concret un portal d'accés a una vivenda i el cartell d'un comerç local.

 

A les 04.00 d'esta matinada una patrulla de vigilància ordinària de la Policia Local va observar un jove que, en creuar la vista amb els agents, va fer l’intent d'evitar-los. El jove es va desplaçar al lateral de l’Epicentre, on els agents el van identificar i van comprovar que tenia una requisitòria pel jutjat de Massamagrell. Per este motiu el van detindre.