Pintura i escultura d'Inma Ortega en la Casa Municipal de Cultura

La delegació de Cultura i l'Ateneu El Port organitzen una exposició de pintura i escultura de l'artista local Inma Ortega que arreplega els seus treballs en el grup La Tira de Dones
Imagen 1
La delegació del Cultura de l'Ajuntament de Sagunt inicia la programació d'hivern amb una exposició de pintura i escultura de l'artista local Inma Ortega. Sota el nom Setze anys amb La Tira de Dones, Inma Ortega, membre de l'associació cultural Ateneo El Puerto, presenta els treballs aportats al col·lectiu de dones artistes del Camp de Morvedre La Tira de Dones durant 16 anys.
 
La delegada de Cultura, Maribel Sáez, inaugurarà hui, 8 de gener, a partir de les 19 hores, l'exposició en la Casa Municipal de Cultura: “Comencem l'any amb una exposició d'una artista local com Inma Ortega, sòcia de l'Ateneu El Port, i així complim un dels nostres principals objectius com és el de promocionar als artistes locals i, a més, oferir obres de qualitat a la ciutadania”. Per la seua banda, Inma Ortega ha destacat, en el catàleg editat per Cultura quina li ha portat a realitzar aquesta exposició: “Em va semblar una bona idea poder veure juntes en una exposició totes les obres que durant aquests anys he aportat a aquest estupend grup d'amigues artistes, on la creativitat i el bon fer, no deixa de sorprendre'm en cadascuna de les exposicions que realitzem. Espere i desitge poder formar part d'aquest grup durant molt temps, no solament per la col·laboració artística, sinó també pels bons moments que passem juntes”.
 
La mostra estarà oberta fins al 30 de gener. L'horari de visites serà de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 21 hores.