Percumon torna a la ciutat per segon any consecutiu

El 2, 3 i 4 de juny el Festival Internacional de Percussió Percumon omplirà els carrers del centre històric de Sagunt i del Port de Sagunt d'activitats per a tots els públics entorn de la música de percussió


La segona edició del Festival Internacional de Percussió Percumon arribarà a Sagunt i al Port de Sagunt els dies 2, 3 i 4 de juny. Organitzat per Espectacles HM Produccions i el grup de batucada Green Gos en col·laboració amb les regidories de Joventut, Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, el festival comptarà amb una gran desfilada de batucada, exposicions, una taula redona, tallers i una sèrie de concerts amb bandes com Samborejo Band, Coco Malangao, Funkiwis o Mafalada, entre unes altres. En esta segona edició, el Festival de Percussió tindrà un caràcter reivindicatiu, ja que girarà entorn de la crisi de refugiats que pateix Europa quedant reflectit en una multitud de les seues activitats.


L'abonament per a gaudir del festival al complet tindrà un cost de 45 euros, encara que també hi haurà activitats gratuïtes per a tot tipus de públic. A més, des de l'organització s'han repartit descomptes del 50% pels comerços de la ciutat, així com les associacions que participen també tindran descomptes per als concerts.


Els organitzadors de l'esdeveniment, han destacat alguns canvis en esta edició com a millores per a donar-li més visibilitat a l'esdeveniment i un enfocament més obert, amb una major varietat activitats per a tots els públics. La incorporació d'associacions del municipi en algunes d'elles, així com una major projecció internacional amb la participació de diferents batucades d'un altre països, com és el cas de la de la ciutat francesa de Millau, agermanada amb Sagunt, i la de Salé del Marroc.