Participació ciutadana organitza dues activitats per al cap de setmana

Es realitzarà un taller de diagnòstic participatiu dinamitzat per la Dula-Eines Participatives i un altre sobre turisme organitzat per Pla Estel
Imagen 1Imagen 2
L'àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sagunt organitza, per a este cap de setmana, diversos tallers en dues activitats diferents que desenvolupen La Dula i Pla Estel.

D'una banda, els dies 11 i 12 de desembre tindran lloc els pròxims tallers de diagnòstic participatiu de necessitats socials dinamitzats per la Dula-Eines Participatives. El taller de divendres dia 11 començarà a les 18:30 i tindrà lloc en el FPA Miguel Hernández. (Calle Dolores Ibarruri, s/n). Al mateix podran assistir els veïns i veïnes de la zona centre del Port de Sagunt. El taller del dissabte dia 12 començarà a les 10:30 i es celebrarà en el Casal Jove (Calle Vent de Marinada, s/n). A este taller està convidada tota la ciutadania de la zona est (Part de baix) de Port de Sagunt. Tots dos tallers, d'assistència pública, arreplegaran les problemàtiques i les necessitats de la ciutadania a través del diàleg i el consens propi de les tècniques participatives.

D'altra banda, Pla Estel organitzarà dues jornades obertes de participació ciutadana "Turisme: Dibuixa amb nosaltres la identitat comunitària del Camp de Morvedre" mitjançant les quals es treballarà per a generar un pla estratègic de millora del turisme en el municipi, els pròxims dies 12 de desembre a les 10:30 (El Casino, Port de Sagunt) i diumenge 13 de desembre a les 11:00 (Casa Peña, Marjal de Almardà Almenara). Consisteixen en tres sessions de tallers participatius oberts i gratuïts per a tots els ciutadans del municipi, amb l'objectiu d'arreplegar l'opinió dels assistents en relació al model turístic que volem per a la ciutat.