"Pacto entre caballeros. Tributo a Joaquín Sabina" aplega divendres 12 a la Casa Municipal de Cultura

El concert passa revista a l'extens repertori del cantautor Joaquín SabinaDivendres 12 de maig a les 20.30 h aplega el concert "Pacto entre caballeros. Tributo a Joaquín Sabina" a la Casa Municipal de Cultura, en el carrer Progrés, 9 del Port de Sagunt. El preu de l'entrada és de 7 euros.

Un concert que passa revista a l’extens repertori del gran cantautor Joaquín Sabina, des de la més profunda admiració, traient a la llum la seua força i qualitat musical. Una proposta que ha collit nombrosos èxits, a causa de l’elecció del repertori, la qualitat dels arranjaments i la veu de Julián de Eusebio, tan pareguda a la de Sabina.

La XVIII Gala d’AFACAM inicià Més Escena a Sagunt

17 d’agost 2022

La programació continuarà amb cinc espectacles més: els dies 30 i 31 d'agost, amb Asamblea de Mujeres, d'Aristòfanes; el 2 i 3 de setembre, amb Saguntilíada; els dies 4 i 5, amb Mikis Theodorakis, Athanatos Immortal (1925-2021); el 9, amb el concert de Arsefolk i, finalment, el 10, amb un espectacle de flamenc que arribarà de nou al Port de Sagunt gràcies al Festival Internacional Cante de las Minas amb el Lámpara Minera 2022