Obert el termini de preinscripció per als nous cursos de la Universitat Popular de Sagunt

La Universitat Popular de l'Ajuntament de Sagunt impartirà de gener a maig 16 nous cursos i tallers. La preinscripció es realitzarà farà el 13 de gener i la posterior matrículació serà del 19 al 23 de gener
Imagen 1
El pròxim 13 de gener finalitza el termini de preinscripció per a matricular-se en els cursos monogràfics que organitza la Universitat Popular de l'Ajuntament de Sagunt. Els interessats en aquests cursos poden acostar-se a les quatre seus que la delegació de Cultura ha establit per a fer la preinscripció: la Casa Municipal de Cultura i el Centre Social “Els Clavells” en Port de Sagunt, i les oficines de Cultura (carrer Camí Reial) i el Centre de Formació Racó de l'Horta, a Sagunt. D'altra banda, la matriculació solament podrà fer-se en la Casa Municipal de Cultura i en les oficines de Camí Reial. Una vegada finalitzada la matriculació, es realitzarà un sorteig, el 15 de gener, per a adjudicar les places en els cursos en què hi haja hagut més demanda que ofereix.

La delegada de Cultura, Maribel Sáez, ha ressaltat la diversitat dels cursos i tallers oferits. “Hem oferit una variada gamma de possibilitats en la qual destacaria els cursos destinats a millorar la formació laboral, sense deixar de costat altres apartats com el de la salut i el de formació personal. Són cursos econòmics i de no gaire llarga durada que permetran als interessats poder dedicar el temps lliure a altres activitats”, va destacar la delegada. En concret, aquesta programació presenta 16 cursos i tallers que abasten matèries com la informàtica, la fotografia, les tècniques d' aparadorisme, el turisme, la cuina, la jardineria, la història i l'arqueologia, etc. 

El llistat complet dels cursos i tallers de la Universitat Popular i tota la informació es pot consultar en pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt.