Novembre Negre finalitza amb gran èxit

Dissabte que ve 26 se celebrarà el Lliurament de Premis i la Clausura de les jornades en el Casal Jove del Port de Sagunt
Imagen 1
La regidoria de Joventut i l'Associació Cultural Philip & Sam clausuren les jornades de Novembre Negre, promogudes durant aquest mes. Dissabte que ve 26 a les 19 hores es procedirà al lliurament de premis del concurs de curtmetratges, tant del jurat com del públic, i del concurs de microrrelats dels IES de Sagunt. L'acte tindrà lloc en el Casal Jove del Port de Sagunt. 

El guanyador del Festival de Curtmetratges Novembre Negre ha sigut A l´Ombra de la Muntanya de Neith Sentis Vizcaíno. El jurat, a més, ha seleccionat altres cinc curtmetratges finalistes per al Premi del Públic. Aquest premi ho atorgarà el públic assistent a la passada prèvia de la Gala de lliurament de Premis. Els candidats són: Como yo te amo de Fernando García-Ruiz; Risky Game de Stefan Plepp i Christine Kabisch; Cambio de Daniel Romero; Valencia Violenta de Rodrigo García Sebastià i Culpable de Matías García.

El regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, ha assenyalat la seua satisfacció “amb la repercussió que està tenint el festival i la importància que va adquirint, fins i tot a nivell internacional. Hem passat de tenir 15 curts l'any passat a quasi un centenar de treballs, multiplicant per sis les obres que ens han arribat pel que fa a 2015”. Des de la regidoria confien que el festival “vaja creixent i que el Novembre Negre de Sagunt siga un aparador perquè els joves realitzadors, locals o no, puguen difondre els seus treballs ací i els servisca de trampolí en el món del cinema”.
 

La XVIII Gala d’AFACAM inicià Més Escena a Sagunt

17 d’agost 2022

La programació continuarà amb cinc espectacles més: els dies 30 i 31 d'agost, amb Asamblea de Mujeres, d'Aristòfanes; el 2 i 3 de setembre, amb Saguntilíada; els dies 4 i 5, amb Mikis Theodorakis, Athanatos Immortal (1925-2021); el 9, amb el concert de Arsefolk i, finalment, el 10, amb un espectacle de flamenc que arribarà de nou al Port de Sagunt gràcies al Festival Internacional Cante de las Minas amb el Lámpara Minera 2022