“My Little Farm” ensenya anglés als més xicotets este divendres en el Casal Jove

En el context d'una granja, diferents animals i personatges faran que els xiquets i xiquetes aprenguen anglés de forma divertida i adaptada a la seua edat
 
La delegació de Joventut ha organitzat per a este divendres a les 17.30 h en el Casal Jove del Port de Sagunt una activitat de contacontes en anglés per als més xicotets titulada My Little Farm.

L'obra, dirigida a xiquets d'educació infantil i primer i segon curs de primària, té com a objectiu que els més xicotets aprenguen anglés en el context de la granja, de la mà d'un munt d'animals i personatges que els ensenyaran tot d'una forma divertida i adaptada a la seua edat.

L'activitat pretén fomentar destreses com la comunicació lingüística, el coneixement i la interacció amb el món físic, cultural i artístic, així com l'autonomia, la iniciativa personal i la comunicació intercultural.

La companyia “En tu cole” és l'encarregada de dur a terme esta representació en anglés, l'entrada de la qual és totalment gratuïta per als assistents fins a completar l'aforament de la sala.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores