Minut de silenci per dos presumptes casos de violència masclista a Cadis i Múrcia

L'Ajuntament de Sagunt ha convocat un minut de silenci en senyal de condemna i repulsa pels presumptes casos de violència masclista ocorreguts ahir


La Corporació Municipal, el funcionariat, així com la ciutadania, han guardat un minut de silenci a les portes de l'Ajuntament de Sagunt, de la Tinència d'Alcaldia del Port de Sagunt i del Centre Cívic Antic Sanatori en senyal de condemna i repulsa per dos nous presumptes casos de violència masclista.
 
Lamentablement, ahir dijous 1 de juny, en Arcos de la Frontera (Cadis), un bebé de quasi 8 mesos de vida va ser presumptament assassinat pel seu pare de 44 anys, qui també va apallissar la mare del xiquet, una dona de 31 anys embarassada de pocs mesos. L'agressor ha sigut detingut.
 
A més, la violència masclista recau a Múrcia, en este cas a Cehegín, on una dona de 32 anys va resultar ahir ferida molt greu després de ser presumptament apunyalada fins a huit vegades per la seua parella, un home de 35 anys, en la terrassa d'un bar. En este cas, l'agressor també ha sigut arrestat.