Milers de persones es van congregar ahir en les platges del municipi per a celebrar la Nit de Sant Joan

Als actes programats per l'Ajuntament de Sagunt van assistir l'alcalde, Francesc Fernández, i els regidors de l'Equip de Govern
Imagen 1Imagen 2

 
 Les platges del municipi van congregar anit a multitud de persones que van celebrar la Nit de Sant Joan, festivitat que dóna la benvinguda a l'estiu i que omple la platja de fogueres, veïns i turistes que acudeixen a la costa per a banyar-se els peus tal com mana el ritual.

Als actes programats per l'Ajuntament de Sagunt, van assistir l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i els regidors de l'Equip de Govern.
 


El departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt va programar una “Tamborinada”, a càrrec de la Banda de Cornetes i Percussió Ciutat de Sagunt, Banda Passió Confrare, Associació Cultural Bombos i Tambors Verge del Carmen, Associació de Tambors i Bombos La Llosa, Associació de Bombos i Tambors de Betxí, que va acompanyar als banyistes al ritual de banyar-se els peus. A més d'un castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Lluch. 

Durant la nit, les platges van comptar amb serveis de socorrisme, ambulància, Policia Local i Protecció Civil.
 

 

L'Ajuntament crea el Club de Lectura per a Majors

25 de novembre 2022

A través d'esta iniciativa, que s'inaugura dijous que ve, 1 de desembre, es pretén impulsar l'oferta d'activitats d'envelliment actiu, orientades a promoure i reforçar les capacitats personals, socials i culturals de les persones majors participants