Lluna Plena es consolida com a alternativa a l'oci tradicional de cap de setmana

El programa de la regidoria de Joventut va posar fi al curs 2016-2017 dissabte passat amb activitats esportives en el René Marigil com a alternativa a l'oci tradicional per a la joventut de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
 
El passat cap de setmana, el programa d'oci alternatiu promogut per la regidoria de Joventut Lluna Plena va omplir el poliesportiu René Marigil d'activitats esportives per a la joventut de Sagunt i així acomiadar el curs 2016-2017. Vora 500 joves van participar en els tornejos de futbol, voleibol, bàsquet, i van gaudir de aquaerobic en la piscina, jocs i fins i tot una sessió de música amb discjòquei.
 
 

Des de les 17 hores del dissabte 1 de juliol, quan van començar els tornejos en les pistes interiors, fins a les 2 hores de la matinada del dissabte al diumenge, els corresponsals dels IES locals van acomiadar el curs amb un últim programa d'oci alternatiu dirigit a joves d'entre 12 i 25 anys.

 

El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, ha destacat que amb este programa promogut per la seua delegació, “s'ha posat en marxa i s'ha consolidat una alternativa d'oci de cap de setmana per a la joventut diferent i més saludable que la tradicional i en este cas, a més, s'han utilitzat les instal·lacions esportives en un horari diferent a l'habitual”. També ha ressaltat la implicació dels corresponsals dels IES “els quals posen en marxa les activitats que organitza el Casal Jove”.