Les societats musicals del municipi celebren els seus concerts nadalencs

En el concert de la UMP es va homenatjar a Vicente Aliaga Bonanat, president de l'empresa l'edifici de la qual es va cedir per a albergar la seu social de la Unión Musical Porteña
La Unión Musical Porteña i la Lira Saguntina van celebrar els seus concerts nadalencs el dissabte i el diumenge respectivament, en el Teatre Begonya i l'Auditori Joaquín Rodrigo.
 
En el concert de la UMP es va homenatjar a Vicente Aliaga Bonanat, que va ser president de l'empresa Sidmed en el moment en què esta va cedir els locals de les seues antigues oficines generals a la Societat Musical Unión Musical Porteña per a albergar la seua seu social. Aliaga va rebre una banderola commemorativa en record de l'acte.
 

“Disposar d'un local més o menys gran, en un edifici emblemàtic com les oficines d'Alts Forns, no deixa de ser una part del projecte. El reamente important per a mi va ser que l'actitud de la junta directiva en tot moment va ser d'esforç, dedicació, treball, il·lusió i obstinació. I aquell somni es va convertir en la realitat magnífica que és avui la Unió Musical Porteña”, va dir Aliaga en el seu discurs.
 Al concert de la UMP també van assistir l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona; el president de la Unió Musical Porteña, Lorenzo Peláez Ruiz; i el delegat de la banda de la Unión Musical Porteña, Octavio Gallart Giménez.
 
La Banda i la Big Band de la Unión Musical Porteña van oferir un concert sota la direcció de Jorge Vivas Baquero interpretant temes com American Patrol, The Christmas Spirit o Jingle Bell Rock. Els solistes van ser Pasqual Trenco San Gregorio i Toni Porcel Montesinos.
 

D'altra banda, en la primera part del concert de la Lira va actuar el Cor amb Pere Molina González com a director, i van interpretar temes com El tamborilero o Adeste Fideles. La Jove Orquestra i el director Ramón Zacarías Cerdà Ramón van ser els protagonistes de la segona part del concert, en la qual van tocar temes com Hacia Belén va una burra o Rudolph the red-nosed reindeer.
 
Finalment, en la tercera part del concert van intervenir el Cor, la Jove Orquestra, l'Orquestra i els alumnes de l'escola de Música Joaquín Rodrigo. Sota la batuta del director Pere Molina, es van interpretar temes com a Noche de Paz, Valse del Emperador o Concierto para violín i orquesta número 3, amb David Martínez González com a solista de violí en este últim tema.
 
A este concert, a més de l'alcalde i el regidor de Cultura, va assistir també la regidora delegada de Presidència, Teresa García.