Les sales d'estudi municipals amplien el seu horari perquè l'estudiantat del municipi tinga un millor servici per a preparar els seus exàmens

Serà des de dilluns que ve, 23 de maig, fins al 30 de juny i romandran obertes de manera ininterrompuda des de les 9.00 fins a la 1.00 de la matinada entre semana i de 9.00 a 21.00 hores els dissabtes

El departament d'Arxiu i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt ampliarà l'horari d'obertura de les sales d'estudi municipals a partir del pròxim dilluns, 23 de maig, amb la finalitat d'oferir als i les estudiants de la ciutat un servici que els permeta preparar en millors condicions els exàmens finals i les proves d'accés a la universitat.

«És fonamental oferir a les persones més jóvens i a tot l'alumnat uns espais en perfectes condicions per poder estudiar, tant quant a temperatura com a accés a la xarxa elèctrica i internet», ha manifestat el regidor delegat del departament d'Arxiu i Biblioteques, Roberto Rovira.

Així, fins al 30 de juny romandran obertes les sales d'estudi del Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt i de la biblioteca del Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt de manera ininterrompuda des de les 9.00 fins a la 1.00 de la matinada els dies laborables i en l'horari habitual de 9.00 a 21.00 hores els dissabtes.

 

 

 

 

 

 

 

D'esta manera totes dos sales d'estudi romandran obertes més enllà del seu horari habitual, encara que en el cas de la biblioteca del Centre Cívic serà sense préstec ni accés a les prestatgeries durant l'horari especial.

Este servici s'atendrà amb personal municipal, tal com ja es va fer en el període anterior durant el mes de gener d'enguany. «És un servici que es porta prestant habitualment per part de l'Ajuntament de Sagunt i que s'ha demostrat que és útil», ha puntualitzat Rovira, per a qui resulta important també «que l'alumnat sàpia que té a la seua disposició espais que són tranquils i adequats on poder estudiar quan més ho necessita».