Les activitats estrella del festival Més Que Murs comencen a agafar color

Els artistes grafiters han començat ja amb les primeres labors de confecció de les seues obres
Imagen 1Imagen 2
La primera jornada de la segona edició del Festival d'Art Urbà Més Que Murs es va iniciar el passat cap de setmana amb activitats de tot tipus en diversos espais de Sagunt i del Port de Sagunt.

El festival es va iniciar divendres passat amb la inauguració de l'exposició fotogràfica de #aktuell i va prosseguir durant el matí del dissabte 13 amb la pintada d'un autobús cedit per AVSA el qual estarà circulant durant tot este mes per la seua ruta habitual, Sagunt-València, fent publicitat del festival a la capital. Així mateix, es va elaborar un taller-mural de grafiti participatiu dirigit a tots els públics el qual va ser tot un èxit. Per la seua banda, el Club Scooter Diverse va realitzar també una exhibició d'Scooter i MBX.


La vesprada del dissabte va ser el torn per al concert Més Que Murs, que amb les actuacions en directe de la banda local de rap Buena Gente, el duo Twise i La Plata va reunir més de 250 persones.


Més Que Murs pretén abraçar tots els aspectes relacionats amb les arts urbanes, com la pintura mural, el grafiti tradicional, la música en directe, el ball i l'activitat física a més d'activitats formatives com els tallers dirigits a xiquets i joves, amb l'objectiu d'abraçar diferents franges d'edat.


Finalment, cal destacar que des d'ahir dilluns, els artistes grafiters van començar amb les seues obres per a Macro Murs, unes intervencions murals de gran format realitzades en diferents façanes de Sagunt i del Port de Sagunt. Manolo Mesa executarà la seua obra en l'avinguda 9 d’Octubre, amb un mural homenatge al centenari de la siderúrgia que se celebra enguany; Disneylexia per la seua banda intervindrà en l'avinguda Corona d'Aragó amb carrer Noguera; Btoy pintarà en l'avinguda Fausto Caruana; Elbielem intervindrà a l'edifici de la EPA (Escola de Persones Adultes) del Port de Sagunt, i José Méndez pintarà en un edifici de l'avinguda de la Vila, al barri de Baladre. Els dos murs a pintar a Sagunt estan situats en la mitgera al costat de la porta del Circ Romà, al carrer dels horts, i al carrer Alfara-Estivella.