La XXa Fira de l’Art trau al carrer el talent artístic d'associacions i alumnes de la Universitat Popular

El Triangle Umbral va acollir el passat cap de setmana parades amb tot tipus d'objectes i mostres d'art a disposició del públicEl passeig Doctor Fleming del Port de Sagunt va acollir divendres i dissabte la XXa edició de la Fira de l'Art, organitzada per la Universitat Popular de l'Ajuntament de Sagunt amb la col·laboració de la Universitat Jaume I i altres entitats. El lema d’esta edició va ser Casa nostra és casa vostra: Acollim les persones refugiades.

Durant la vesprada del divendres, alumnat de la Universitat Popular i diverses associacions van exposar al públic mostres d'art fetes pels seus membres i van donar als assistents l'oportunitat de col·laborar en causes solidàries i d'interès general, com el suport a dones víctimes de la violència masclista, la importància del reciclatge o la conscienciació sobre la crisi dels refugiats a Europa.

Entre les entitats presents van estar La Tenda de Tot el Món, ADICAM, AFACAM, Creu Roja i l'associació Amigas Supervivientes, entre d’altres. A l'esdeveniment van assistir la regidora delegada de la Universitat Popular, María Giménez; la regidora de Presidència, Teresa García; el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, i el regidor de Comerç i Mercats, Sergio Moreno.