La tercera fase de l'Epicentre s'ha presentat hui amb una superfície comercial de 22.500 m2

També s'ha signat un conveni amb Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt perquè el personal que es contracte siga prioritàriament del municipi
Imagen 1Imagen 2

El regidor de Promoción Económica, José Vicente Muñoz; l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el president de l'Epicentre i empresari, Juan Planes; i l'empresari i promotor Manuel Chang
 

La tercera fase del centre comercial l'Epicentre s'ha presentat hui en un acte en el qual també s'ha signat un conveni amb Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt perquè el personal que es contracte siga prioritàriament del municipi. A la presentació han assistit l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el delegat de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz; l'edil d'Urbanisme, Pablo Abelleira; i altres regidors de la Corporació Municipal i personalitats. 
 
L'empresari i promotor, Manuel Chang, ha assenyalat: “Són 49.000 m2 en total, amb tot el sector, i de superfície alquilable tenim 22.500 m2. Tenim ja la llicència de l'aparcament i per a les futures construccions de les naus. Tenim previst que estiga tot acabat per a febrer de l'any que ve i tenir-ho inaugurat abans d'estiu. També tenim llicència per a Foster Hollywood, Aldi, Wok i molts operadors de marques nacionals i internacionals amb els quals estem negociant, perquè són molts els interessats. Està previst que s'establisquen tendes d'esports internacionals, de mobles, del sector de l'automòbil i d'oci i serveis. Ara, tenim quasi acabada la urbanització i estem començant la construcció i creiem que en sis mesos podrà estar”. 
 
El president del Epicentre, Juan Planes, ha assenyalat: “L'any passat van venir dos directius de l'empresa Carrefour i ens van donar l'enhorabona pel que havíem aconseguit. Ells saben de l'esforç a l'hora d'alçar un centre com aquest, saben que no tenim fons il·limitats i que poden sorgir dificultats. Volem donar les gràcies als operadors que han confiat en nosaltres i als socis inversors, així com als funcionaris i autoritats de l'Ajuntament de Sagunt”. 
 

 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha destacat: “Crec que després de passar una època complicada, hi ha un moviment econòmic important. Al principi de la legislatura es va inaugurar el Epicentre i després hem vist que aquest centre s'ha convertit en una referència comarcal i de més enllà de la comarca. Estem experimentant una transformació d'un model productiu i econòmic que basava el seu potencial en el negoci residencial cap a una economia més productiva. En la nostra ciutat ens anem a moure en tres eixos principals: el de la reindustrialització, en el qual estem treballant i tindrem grans notícies pròximament; el turisme, perquè tenim uns productes turístics que són de primera qualitat i han de significar un creixement econòmic i la creació de llocs de treball; i els serveis i el comerç. En aquest sentit, gràcies al Epicentre i a l'impuls de persones que tenen ganes i confien, a poc a poc, aquest creixement està sent una realitat. La nostra funció com a Ajuntament és ajudar i col·laborar perquè les iniciatives empresarials vagen avant, perquè açò va a significar una revitalització de la nostra economia i, en definitiva, la creació de llocs de treball, perquè no podem estar en els nivells de desocupació que tenim en l'actualitat. La urbanització està molt avançada i ara la nostra funció és que les llicències es donen al més prompte possible perquè el negoci siga una realitat. Heu encertat apostant per la nostra ciutat i ni els ciutadans ni les autoritats us anem a defraudar. Confiem que el comerç siga una de les grans oportunitats per al benestar dels veïns."
 
Per la seua banda, el delegat de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz, ha valorat la formalització del conveni, ja que és molt positiu per a la ciutat que, des del Epicentre, vagen a comptar amb personal del municipi i ha recordat que la previsió, segons indiquen els responsables del centre comercial, és que es creen més de 200 llocs de treball.

Sagunt posa el focus en la innovació territorial

28 de novembre 2023

El CEEI, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, va organitzar la segona reunió de treball on es va analitzar la situació socioeconòmica de la comarca i les possibles accions clau de cara al desenvolupament futur del territori