La Societat Musical Lira Saguntina i la Societat Joventut Musical de Faura oferixen un concert a l'Auditori Joaquín Rodrigo

Ambdós societats musicals participaran conjuntament l'1 d'octubre en un concert que forma part de la campanya d'intercanvis musicals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV)

La Societat Musical Lira Saguntina i la Societat Joventut Musical de Faura oferiran un concert diumenge que ve 1 d'octubre, a les 12 hores, a l'Auditori Joaquín Rodrigo. Es tracta d'un concert que forma part de la campanya d'intercanvis musicals creada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). Ambdós bandes compartiran escenari dins de la XX Campanya de concerts d'intercanvis.

La regidora de Cultura, Ana María Quesada, ha afirmat que este concert de la Lira Saguntina és «un dels concerts de la campanya d'intercanvis de la Federació Valenciana de Bandes de Música». La regidora assegura que els assistents gaudiran de l'actuació i «segur que serà molt interessant».

L'objectiu d'estos concerts és el de la promoció musical i interrelació entre les diferents agrupacions de les entitats que hi participen.