La renovació d'autobusos i altres millores produeixen un increment d'usuaris del servei de transport urbà

També s'han posat autobusos de reforç en hores punta i s'han equiparat els preus entre nuclis, la qual cosa ha suposat un creixement dels usuaris del 6,05% des que s'han començat a aplicar les mesures
 
La delegació de Mobilitat Urbana ha posat en marxa innovacions en el servei d'autobusos que presta AVSA que han suposat un creixement dels usuaris del 6,05%, des que s'han començat a aplicar les mesures de l'actual Equip de Govern. Concretament, s'ha renovat la flota amb autobusos completament nous, s'han posat autobusos de reforç en hores punta i s'han equiparat els preus entre nuclis.
 
La delegada de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, ha assenyalat: “Aquests incentius han permès aquest augment d'usuaris i usuàries. Queden temes pendents i, per descomptat, tot és millorable, així que en aquests moments treballem per a millorar el servei Sagunt - València de manera que siga més accessible i proper. Apostar per la mobilitat en transport públic, és apostar per sostenibilitat, gran part de la nostra obligació”. 
 
Cal destacar que en la línia 115 hi ha un total de sis autobusos, dels quals es van renovar dos, la qual cosa suposa una inversió propera als 600.000 euros. Aquests dos vehicles estan adaptats per a permetre l'accés a persones amb mobilitat reduïda i en el Servei Urbà de Viatgers (SUV) hi ha 6 autobusos, als quals s’uneix un de reserva. Tots ells estan adaptats. 
 
La línia que clarament més ha crescut en volum de viatgers ha sigut la línia 102 Civis. Per la seua banda, la línia urbana del Port de Sagunt també ha crescut i la que es manté estable és la línia urbana de Sagunt, amb una lleugera baixada d'un 3,6%.