La Policia Local i Nacional de Sagunt detenen un home per agredir presumptament a la seua parella

La intervenció conjunta de patrulles de tots dos cossos se salda amb una nova detenció per violència de gènere

Agents de la Policia Local i del Cos Nacional de Policia (CNP) de Sagunt han detingut un home per agredir presumptament a la seua parella. Els fets van ocórrer esta matinada, sobre les 02.40 hores, quan un home de 28 anys i de nacionalitat espanyola, va agredir presumptament en ple carrer a una dona de 26, també de nacionalitat espanyola que va resultar ser la seua parella sentimental, segons ha informat la Policia Local.

Així mateix, des del departament informen que després de colpejar-la presumptament, la va introduir amb violència a l'interior d'un vehicle, amb el qual va marxar del lloc a tota velocitat.

Gràcies a la telefonada d'un testimoni al 112, que va presenciar l'ocorregut, una patrulla de Policia Local es va presentar immediatament en el lloc dels fets. Els agents van interceptar, en pocs minuts, un turisme que coincidia amb les dades facilitades, al carrer Cronista Bru i Vidal.

Després de comprovar tots els fets van procedir, conjuntament, amb una dotació de la Policia Nacional, a la detenció d’este home com a autor d'un presumpte delicte de violència de gènere.

D'esta manera, la col·laboració veïnal i la intervenció conjunta de patrulles de tots dos cossos policials ha tornat a donar els seus fruits.

La Policia Local recorda a la ciutadania que la violència de gènere és un problema de tota la societat, així com la necessitat i importància de comunicar i denunciar els fets dels quals es tinga coneixement.

Qualsevol persona que sospite d'un cas de violència té el deure ciutadà de telefonar al 016 o al telèfon d'emergències, el 112, i comunicar-ho.

A més, si alguna dona es troba en una situació d'emergència greu pot cridar al Centre Coordinador d'Emergències 112. Si ha sigut víctima d'una agressió i necessita protecció, pot telefonar a la Policia Nacional, al 091 o al 96 267 00 91; a la Policia Local, al 092 o al 96 265 54 84; i a la Guàrdia Civil, al 062.

Així mateix, el Servei d'Atenció a les Dones, en l'Àrea d'Igualtat, es realitza de manera presencial de dilluns a divendres, a través del número 96 265 58 89 o del WhatsApp 607248363 (de 8.00 a 15.00 hores) o bé per via telemàtica en dona@aytosagunto.es. Es recomana sol·licitar cita prèvia, encara que també s'atén sense cita en casos que així ho requerisquen.

Finalment, si la persona necessita ajuda urgent també pot posar-se en contacte amb el CENTRE DONA 24 HORES de la Generalitat Valenciana a través del 900 580 888, o bé telefonar al 016. La telefonada no queda registrada en la factura ni en el dispositiu mòbil, encara que es recorda que sí que cal esborrar el registre de telefonades del terminal.