La Lira Saguntina presenta la programació per a Santa Cecília

Oferirà una sèrie de concerts gratuïts amb invitació que formen part de la programació cultural de l'Ajuntament de Sagunt
 
Aquest cap de setmana comencen els actes musicals en commemoració de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música. La Lira Saguntina, com és habitual cada any, presenta diversos actes en l'Auditori Joaquín Rodrigo. Aquests concerts s'emmarquen en la programació de tardor de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt i són gratuits si s'acudeix amb invitació, la qual pot ser arreplegada prèviament en el local de la Societat Musical Lira Saguntina, situat en la plaça Cronista Chabret.

El divendres 13, a les 19.30 hores, la Lira oferirà un concert la primera part del qual és a càrrec de la Jove Orquestra Lira Saguntina, que interpretarà tres peces de l'obra Concert per a cordes en Re Major Ry 121, d'Antonio Vivaldi i una selecció de temes de Tunes for my string orchestra, entre unes altres. Aquest primer bloc del concert es desenvoluparà sota la direcció d'Antonio Benedito Sánchez i Ramón Zacarías Cerdà Ramón.

La segona part l'executarà la Banda Juvenil Lira Saguntina dirigida per Rafael Doménech. Interpretaran les obres Jurassic Park, de John Williams; The Lion King, de Elton John i The mask of zorro, de l'autor James Horner.

Pel que fa al dissabte 14, la Banda Simfònica Lira Saguntina interpretarà El fantasma de l'òpera, d'Andrew Lloyd Webber. El concert comptarà novament amb la direcció de Rafael Doménech Pérez i amb les veus de la soprano Marina Díaz, el baríton José Vicente Sampedro, el tenor David Montoliu i el cor de la Societat Lira Saguntina. En els teclats estarà Omar Vilata i, finalment, Antonio Llorens serà l'encarregat de la narració.

La banda interpretarà els següents temes: Think of me, Angel of music, The phantom of the opera, The music of the night, Cosina Dóna, All I ask of you, Wishing you were somehow here again, The point of no return.

Des de l'organització insisteixen a recordar als interessats i interessades que l'aforament de l'auditori és limitat.