La Junta de Govern Local ha aprovat la concessió d'una subvenció de 24.000 euros al centre ocupacional SOCOLTIE

Aquesta ajuda es destinarà al pagament de l'auxiliar de transport i menjador, a despeses del manteniment del centre, llum i aigua, activitats d'oci i temps lliure i a la lliga Copava
Imagen 1
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt, Seguint ha aprovat la concessió d'una subvenció nominativa al centre ocupacional SOCOLTIE per un import de 24.000 euros. Aquesta ajuda es destinarà al pagament de l'auxiliar de transport i menjador, a despeses del manteniment del centre, llum i aigua, activitats d'oci i temps lliure i a la lliga Copava. 

La regidora delegada de Benestar Social, Davinia Bono, ha explicat que: “Dins de l'àrea de Benestar Social són molt importants les ajudes a entitats de la localitat que el seu objectiu és ajudar a altres persones. Les administracions gestionem de forma directa determinats serveis, però també col·laborem amb un altre tipus d'entitats per a contribuir amb la seua labor”.

La subvenció, també podrà destinar-se a retribucions i despeses de personal que ajude a la realització de l'activitat; a despeses de material especifique de l'activitat; assegurances d'accidents o responsabilitat civil; petites despeses de reparació, manteniment i conservació de béns; altres despeses diverses com els de publicitat propaganda, organització de reunions, conferències i esdeveniments; despeses relatives a la realització de cursos afectes a l'activitat subvencionada i despeses d'assessoria fiscal, laboral o comptable.

La XVIII Gala d’AFACAM inicià Més Escena a Sagunt

17 d’agost 2022

La programació continuarà amb cinc espectacles més: els dies 30 i 31 d'agost, amb Asamblea de Mujeres, d'Aristòfanes; el 2 i 3 de setembre, amb Saguntilíada; els dies 4 i 5, amb Mikis Theodorakis, Athanatos Immortal (1925-2021); el 9, amb el concert de Arsefolk i, finalment, el 10, amb un espectacle de flamenc que arribarà de nou al Port de Sagunt gràcies al Festival Internacional Cante de las Minas amb el Lámpara Minera 2022