La Junta de Govern ha autoritzat les obres d'una nova rotonda i aparcament al costat de L’Epicentre

L'objectiu és que aquestes obres estiguen finalitzades a l'inici del curs escolar
 
La Junta de Govern de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat aquest matí l'autorització administrativa per a que la mercantil Saguntcenter SL realitze les obres d'execució d'una rotonda en la intersecció de l'avinguda Corts Valencianes (3ª ronda estructural Internúcleos – que connectarà Sagunt i Port de Sagunt entre l'avinguda Benjamí Franklin en el polígon SEPES i l'avinguda Advocat Fausto Carruana- CC237) paral·lela a ambdues, i un nou aparcament provisional en una zona pròxima a la mateixa a la que es podrà accedir des d'aquesta rotonda. 

Aquesta autorització ha sigut aprovada, segons ha explicat el regidor delegat d'Urbanisme, Pablo Abelleira, per via d'urgència aquest matí en la Junta de Govern per a que l'empresa puga iniciar les obres el més prompte millor i la nova rotonda i aparcament estiguen finalitzats a l'inici del pròxim curs escolar.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores