La Junta de Govern aprova el conveni per a la dotació d'electricitat al centre de recepció de visitants del castell

La partida destinada a aquest projecte és de 200.000 euros i estan inclosos en el Pla Reactiva del segon Pla d'Ocupació de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat l'esborrany de conveni de col·laboració amb la Generalitat Valenciana per a dotar de subministrament d'energia elèctrica al centre de recepció de visitants del Castell de Sagunt.
 
La portaveu de l'Equip de Govern, Davinia Bono, ha explicat: “Bàsicament, amb aquest conveni l'ajuntament realitzarà les obres d'aquest projecte a fi de dotar de subministrament d'energia elèctrica al centre de visitants i adequar els seus accessos al públic”.
 
Per la seua banda, la Generalitat Valenciana permetrà a l'ajuntament desenvolupar activitats turístiques i culturals en aquest centre de visitants.
 
El conveni tindrà una vigència de 4 anys i es podrà prorrogar per 2 anys més.
 
La partida destinada a aquest projecte és de 200.000 € i estan inclosos en el Pla Reactiva del segon Pla d'Ocupació de l'Ajuntament de Sagunt.

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades