La IV Edició Del Torneig Esportiu Cultural de Futbol Sala Ciutat de Sagunt es disputa aquesta setmana en diferents pavellons de la ciutat

L'alcalde en funcions ha rebut aquest matí als representants de l'Acadèmia Red Blue Morvedre Sagunt i a l'expedició madrilenya en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1Imagen 2

 
L'Acadèmia  Red Blue Morvedre  Sagunt en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat durant aquesta setmana la IV Edició del Torneig Esportiu Cultural de Futbol Sala Ciutat de Sagunt. Aquest matí l'alcalde en funcions, Sergio *Muniesa, i el regidor, Paco Villar, han rebut als representants de l'Acadèmia Red Blue Morvedre Sagunt i a l'expedició madrilenya en el Centre Cultural Mario Monreal als quals els han lliurat uns diplomes.
 

 
El torneig es perllongarà durant el divendres i dissabte amb la disputa de 45 partits en diferents pavellons del municipi de totes les categories des de prebenjamins fins a juvenils tant femenines com a masculines.

L'alcalde en funcions de l'Ajuntament de Sagunt ha donat la benvinguda a l'expedició madrilenya i els ha convidat a gaudir de la ciutat, el seu patrimoni històric, industrial i les seues platges. Muniesa ha destacat que un dels objectius que ha tingut l'Equip de Govern durant aquesta legislatura ha sigut fer créixer l'esport base perquè és essencial en tot club esportiu. L'alcalde en funcions se sent satisfet del treball en conjunt que s'ha realitzat entre l'administració i els clubs perquè s'ha passat de tenir 1.400 xiquets en escoles federades a més de 2.500.

La finalitat d'aquesta trobada és la celebració de partits de futbol sala contra equips d'altres localitats de la comunitat valenciana, com Villareal, Villamarxant, Alboraia, i destaca també la participació de l'Acadèmia Futsal del València C.F i l'expedició que representen a la ciutat de Alcorcón amb cinc equips.
 
Enguany hi ha hagut importants novetats com la participació d'equips femenins ja que dins d'aquesta trobada van tenir lloc dissabte passat 30 de maig les finals de Copa Provincial Femenina. El pavelló Casa Joventut va ser la seu de cinc partits que van jugar equips com l'amfitrió Red Blue Morvedre Sagunt, a més de Massanasa, Cullera, Nou Alboraia o Setaigües, entre uns altres, destacant l'equip Big Band València que es va alçar amb el títol.