La FJFS i l'Ajuntament celebraran a Cecina el 25 aniversari de la signatura del protocol d'agermanament

Es cuinaran paelles gegants per a afermar els llaços turístics amb la ciutat italiana

 

L'Ajuntament de Sagunt, juntament amb la Federació de Juntes Falleres, commemoraran el 25 aniversari de la signatura oficial del protocol d'agermanament amb la ciutat de Cecina. El dia 21 de juliol una delegació de la FJFS amb la regidora d'Agermanament i Turisme, Natalia Antonino, viatjaran a la ciutat italiana agermanada amb Sagunt per celebrar este esdeveniment amb diferents activitats, com per exemple cuinar unes paelles gegants. A més, la delegació de Turisme muntarà un estand amb fullets i informació sobre Sagunt per promocionar la ciutat i cercar fomentar i desenvolupar relacions empresarials amb la localitat costanera italiana.

 

La regidora d'Agermanament, Natalia Antonino, ha declarat que ja és el moment “de donar-li un nou impuls i donar un pas més per a reprendre iniciatives d'agermanament”, i ha reiterat el seu agraïment a la FJFS per presentar el projecte i col·laborar amb l'Ajuntament i desitja que este agermanament “seguisca igual de consolidat ja que afavoreix el creixement d'ambdues ciutats”.

 

Esta iniciativa s'emmarca dins d'un projecte que pretén fomentar la relació entre ambdues ciutats i que desenvoluparà una sèrie d'activitats als llarg dels pròxims mesos.

 

A mitjan setembre, fent-ho coincidir amb l'elecció de les falleres majors de FJFS, tindrà lloc una exposició fotogràfica a Sagunt sobre l'agermanament de les dos localitats. Així mateix, l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, viatjarà a la ciutat italiana durant les seues festes locals per a ratificar la signatura d'agermanament.

 

Totes astes activitats tindran com a punt final una fira d'agermanament, que es realitzarà al novembre en la nostra ciutat, com ja es va fer fa uns mesos a Millau.

 

El president de la FJFS, Rafa Burgos, ha volgut agrair el suport de l'Ajuntament de Sagunt i de les entitats que col·laboren al cent per cent en este projecte. Així mateix el vicepresident i delegat d'agermanament de la FJFS, Antonio Fresno, ha declarat la seua intenció que estos actes tinguen continuïtat i no es queden en l'oblit ja que des de 2003 no es feia un esdeveniment com este.