La delegació de Platges inicia les actuacions de neteja de les dunes

Durant el matí de hui s’ha procedit a la neteja de les dunes, i el dilluns es redistribuirà l’arena extreta de la gola de Quartell


La delegació de Platges, a través de la SAG, ha iniciat este matí les actuacions de neteja en les dunes de la platja, concretament en el canal Luis Cendoya, a causa de la quantitat d'aigua estancada pels danys dels últims temporals. Amb açò es pretén deixar la zona de les dunes neta per a evitar futures inundacions. El regidor de Platges, José Vicente Muñoz, ha explicat que “s'ha acumulat aigua estancada en les dunes, que no deixaven passar l'aigua a la platja, per la qual cosa hui s'ha començat la neteja amb les cubes d'aigua, que se sol fer cada dos mesos a l'hivern”.

Les següents actuacions previstes començaran dilluns, en les quals es pretén escampar i redistribuir tota la terra que s'ha tret de la gola de Quartell. D'una banda, es procedirà a alimentar de terra el cordó lunar del marge nord, i d'altra banda es distribuirà fins a dos quilòmetres de terra en la part sud de la gola.