La delegació de Joventut organitza per a aquesta setmana diverses activitats per a joves

Les iniciatives lúdiques que s'han preparat són: la projecció del film “8 cognoms catalans” i el Campus Jove Multimèdia

 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat per a aquesta setmana activitats per als joves del municipi, entre elles la projecció del film “8 cognoms catalans” i el Campus Jove Multimèdia.
Aquest divendres, 8 de juliol, a les 22 hores, es projectarà la pel·lícula “8 cognoms catalans”. Les alarmes de Koldo (Karra Elejalde) s'encenen quan s'assabenta que la seua filla Amaia (Clara Lago), després de trencar amb Rafa (Dani Rovira), s'ha enamorat d'un català (Berto Romero). Decideix llavors posar rumb a Sevilla per a convèncer a Rafa que l’acompanye a Catalunya per a rescatar a Amaia dels braços del jove i del seu ambient. És la seqüela de "Vuit cognoms bascos". 
 
A més, el departament municipal ha organitzat per a la setmana del 18 al 25 de juliol el Campus Jove Multimèdia. Es tracta d'una iniciativa que tindrà lloc en el Casal Jove i que permetrà als joves aprendre els secrets del periodisme, el món audiovisual, la redacció i la ràdio. Gravar un anunci i redactar guions de curts són algunes de les activitats que s'han preparat, a més d'una excursió a Llevant TV el divendres, 22 de juliol. Els destinataris són xiquets i xiquetes d'11 a 18 anys, que podran matricular-se per un preu de 32 euros fins al 13 de juliol.