La delegació de Cultura programa la premiada obra de teatre “M’esperaràs?” de Albena Teatre

L'obra de teatre en la qual intervé l'actriu del Port de Sagunt, Cristina García es podrà gaudir el divendres 23 a partir de les 22:30 hores en la Casa Municipal de Cultura
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt estrena divendres que ve 23 de gener l'obra de teatre “M’esperaràs?” de la companyia “Albena teatre” inclosa en l'agenda cultural de l'hivern 2015. L'obra de teatre es podrà veure a partir de les 22:30 hores en la Casa Municipal de Cultura. 

La regidora delegada de Cultura, Maribel Sáez, ha convidat a tots els ciutadans a “gaudir d'aquesta comèdia romàntica interpretada per un repartiment excepcional format per actors com Rebeca Valls, Alfred Pique, Carles Alberola i l'actriu del Port de Sagunt, Cristina García”. Maribel Sáez ha afegit que “és una obra que va ser guardonada per el “Premi de Teatre Palanca i Roca de la Ciutat d’Alzira” l'any 2013”.
 

L'obra arranca amb dos amics que queden per a sopar. D'una banda està Rubén, l'amfitrió, professor universitari i, d'alguna manera, un fracassat. D'altra banda, Jaume, ric, triumfador i un seductor empedreït, a qui acompanyen la dona i la germana d'aquesta. Entre plat i plat, se succeeixen els girs i els embolics entre els quatre: amors creuats, infidelitats no confessades..., tot amanit amb un bon còctel d'acudits que fan de l'obra un viver d'emocions i situacions divertides que animen a l'espectador. 
La companyia “Albena teatre” té una llarga trajectòria de 21 anys en els quals ha realitzat més de dos mil representacions i ha rebut més de 30 premis.
 
L'obra és per a tots els públics, estarà interpretada en valencià i el preu de l'entrada és de 7 euros.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores