La delegació de Benestar Social organitza la sisena edició de “Diverestiu”

Aquesta iniciativa es desenvolupa durant part de les vacances estivals, concretament del 22 de juny al 14 de juliol
Imagen 1
 
La delegació de Benestar Social de l'Ajuntament de Sagunt ofereix per sisè estiu consecutiu el programa “Diverestiu” d'activitats d'oci i temps lliure saludables per a persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta iniciativa es desenvolupa durant part de les vacances estivals, concretament del 22 de juny al 14 de juliol. 
 
La delegada de Serveis Socials en funcions, Davinia Bono, ha explicat que “un any més hem organitzat “Diverestiu”, est és el sisè any consecutiu que ho oferim, com a resposta a les demandes de les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual, ja que els centres als quals acudeixen habitualment estan tancats durant les vacances estivals. L'objectiu que tenim cada any des de la delegació municipal és que els usuaris estiguen atesos i puguen gaudir de les diferents activitats que s'han preparat per a ells durant part de les vacances d'estiu”. Bono ha afegit que “enguany, a petició dels familiars dels usuaris, hem ampliat l'activitat així com la qualitat per a millorar la conciliació familiar, laboral i personal”. 
 
Les activitats es desenvoluparan del 22 de juny al 24 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9.30 a 13.00 hores, i es realitzaran en el CEE. Sant Cristòfol de Sagunt. Els inscrits podran gaudir durant aqueixos dies de tallers de manualitats, "musicoterapia", jocs per a estimular la psicomotricitat, "video-forum", i algunes excursions i visites culturals fóra del centre.
 
El cost del total de l'activitat per persona ascendeix a 175 euros. També existeix la possibilitat d'assistir 3 setmanes (a escollir) per 105 euros, o dues setmanes (a escollir) per 70 euros. Hi ha un total de 20 places disponibles, cada família escollirà les setmanes que desitgen, però perquè puga realitzar-se l'activitat ha d'haver-hi un mínim de 8 persones inscrites per setmana. També existeix una subvenció a través del departament municipal de Serveis Socials per a famílies amb escassos recursos econòmics. El servei de transport disponible no està inclòs en el preu, s'ha de consultar en el moment de la inscripció.