La delegació d’Igualtat concedeix subvencions per a la realització de projectes a 10 entitats

Els projectes finançats per l’Ajuntament de Sagunt van destinats a Entitats sense Ànim de Lucre per un valor de 9.041,30 euros
Imagen 1

La delegació d’Igualtat de l’Ajuntament de Sagunt ha concedit les subvencions en matèria de foment de l’igualtat i prevenció de la violència de gènere a 10 entitats. L’import total ascendeix a 9.041,30 euros repartit en varios projectes que es presentaren fins el mes de setembre.

L’objectiu principal d’aquestes subvencions es configurar un mecanisme de col·laboració entre l’Ajuntament de Sagunt i les Entitats sense Ànim de Lucre per a la gestió d’activitats considerades d’interés general, que complementaran i potenciaran els valors relacionats amb l’igualdtat efectiva entre sones i homes i la prevenció de la violència de gènere.
Les entitats beneficiàries de les subvencions han sigut: “Asociación de Amigas Supervivientes” amb un “Taller de crecimiento personal”(726,3€); Col·lectiu Dones Sagunt 8 de Març amb el XXIV Concurs de Cartells i l’exposició La Tira de Dones (450€); “Asociación de Amigas Supervivientes amb una xarrada sobre la violència de gènere (421,2€); Col·lectiu Dones Sagunt 8 de Març amb la conferència-debat Reflexió sobre la realitat transsexual i les diferències en el desenvolupament sexual (243€); Associació Dones Baladre amb el Taller artístic per a la transmissió oral i objectual de històries de dones de Sagunt (1000€); “Asociación Salud y Ocio” amb un taller de teatre (1200€); Col·lectiu Dones Sagunt 8 de Març amb una conferència-debat Dones refugiades (240€); Club de Lluita Camp de Morvedre amb un taller de “Krav-Maga, técnicas básicas de defensa personal para las mujeres” (1820,8€); “Fundación de trabajadores de la siderurgia” amb el taller Desenmascarant els micromasclismes (2100€); Associació Salut per la Tardor amb un taller de teatre i actuacions (840€).
 
Els justificants de la despesa han de correspondre amb les dades de la realització de l’activitat. Aquells projectes que no es duguen a terme, hauran de ser reintegrats i en cap cas es transferiran a altres projectes. Únicament s’ha desestimat un projecte, a petició de la pròpia entitat: “AC La Niñacristal” amb el projecte “Luchadoras de las historias y el voto femenino” y tallers de “Estimulación laboral para mujeres adolescentes en riesgo de exclusión”.

Inauguració de l'exposició "Tira de Dones", una de les activitats subvencionades

 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores