La Ciberteca Alba Molina Garzó s'inaugurarà próximament

La família agraeix al Consistori que la ciberteca que s'inaugurarà el faça amb el nom d'Alba Molina Garzó. Aquest agraïment vol fer-ho extensiu a l'IES Eduardo Merello, a la seua comunitat educativa i a la reacció solidària del poble
La regidora Mónica Caparrós junt a la família d'Alba i membres de l'IES Eduardo Merello del Port de Sagunt
 
La família vol agrair públicament a l'Ajuntament de Sagunt que la ciberteca que pròximament s'inaugurarà en una sala del Centre Cívic del Port de Sagunt ho faça amb el nom de Ciberteca Alba Molina Garzó. Aquest agraïment vol fer-ho extensiu a l'IES Eduardo Merello, a la seua comunitat educativa i a la reacció solidària, emocionada i desbordant de tot un poble que fa un any de forma espontània, després de conèixer el desgraciat succés, va realitzar un important donatiu econòmic que l'IES Eduardo Merello va custodiar primer i va fer lliurament posterior als Serveis Socials de l'Ajuntament.

La família sempre va voler que els diners donats revertiren exclusiva i íntegrament en alguna finalitat social municipal i es mostra satisfeta que vaja a contribuir a la dotació d'una instal•lació, la ciberteca, que afavorirà l'accés en el nostre poble a les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) a adolescents i joves com Alba.

Si la Ciberteca Alba Molina Garzó ha patit un cert retard en la seua posada en marxa ha sigut a causa que el projecte necessitava un temps i un espai per a perfilar-se adequadament i a qüestions organitzatives del propi Ajuntament, a les quals tant l'IES Eduardo Merello com la família han sigut absolutament aliens.

Finalment, els pares d'Alba i la resta de la seua família volen agrair una vegada més, encarida i expressament, les enormes mostres de solidaritat i afecte rebudes durant tot aquest temps, saben que Alba és molt volguda en el seu Institut i en el seu poble. La dotació a la ciberteca i aquesta nota de premsa és una forma de correspondre a l'afecte rebut.