La Banda de la Unió Musical Porteña inaugurarà el nou cicle musical “Concerts a la Plaça”

El concert tindrà lloc diumenge que ve, 15 de maig, a partir de les 12 hores en l'Auditori del Triángulo Umbral
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa un nou cicle musical “Concerts a la Plaça”. La Banda de la Unió Musical Porteña serà l'encarregada d'inaugurar aquest cicle, diumenge que ve, 15 de maig, a partir de les 12 hores en l'Auditori del Triángulo Umbral.
 
El regidor delegat de Cultural, José Manuel Tarazona, ha explicat que “es tracta d'un projecte per a acostar la música a llocs oberts i recuperar una activitat d'abans com és gaudir de la música en les places públiques on la gent passeja. Volem reprendre el contacte de les bandes amb la gent els diumenges al matí, omplir de música i alegria les places de la ciutat, i que els ciutadans puguen gaudir de l'esforç i treball d'unes bandes que es mereixen el reconeixement del públic”.

“Concerts a la Plaça” té com a objectiu que les societats musicals de la ciutat oferisquen, a l'aire lliure, diversos repertoris musicals en un intent de recuperar la tradició dels concerts en la plaça. Des de la delegació de Cultura, fan una crida a la ciutadania perquè participen en aquesta nova activitat amb un marcat caràcter familiar. Algunes de les seues actuacions tindran lloc en espais oberts com el Terraet de la Glorieta, el Triángulo Umbral i la plaça La Marina.