L'última de les tres Jornades Tècniques Agràries tindrà lloc dilluns que ve

La ponència tindrà lloc el 30 de maig en la sala d'actes del Consell Agrari de 16.00 a 19.00 hores. Les persones interessades a assistir hauran d'inscriure's a través de l'email consell.agrari@aytosagunto.es o del telèfon 962 65 58 85

L'Ajuntament de Sagunt i el Consell Agrari han organitzat juntament amb el Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Levante tres Jornades Tècniques Agràries. Dos d'elles es van realitzar els dies 4 d'abril i 5 de maig i, l'última tindrà lloc dilluns que ve, 30 de maig, en la sala d'actes del Consell Agrari de 16.00 a 19.00 hores per a tractar, oferir diferents perspectives i formació sobre les diferents figures de qualitat dels productes. La jornada es desenvoluparà de manera presencial i en streaming.

La regidora d'Agricultura i presidenta del Consell Agari, Ana María Quesada, ha explicat que els tres temes que s'aborden en les xarrades estan consensuats i s'han sol·licitat per part de les i els agricultors del municipi.

La tercera i última jornada és Figures de qualitat, Quines alternatives tinc? i com a ponents assistiran la cap de servei de Qualitat Agroalimentària, Mª Carmen Montoro Cavero i el director creatiu de Filmac, Kike Correcher.

Les persones interessades a assistir de manera presencial han d'enviar les seues dades al correu consell.agrari@aytosagunto.es o bé trucar al telèfon 96 265 58 85. No obstant això, en cas de voler seguir les jornades per streaming, les i els interessats a assistir hauran d'emplenar el formulari d'inscripció. Per als quals realitzen el seguiment per streaming, el matí del dilluns rebran l'enllaç per a la connexió en el mail indicat en el formulari d'inscripció.