L'Oficina Europa presenta un horari especial en novembre

Aquest servei ofereix al Casal Jove orientació i informació sobre programes de mobilitat europea, de voluntariat i de l'ERASMUS+
Imagen 1
L’Oficina Europa, servei que ofereix la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, és un espai que proporciona informació sobre el programa europeu ERASMUS+ i sobre diferents programes de voluntariat i mobilitat europea. Per a novembre, l'Oficina Europa presenta un horari especial. Durant aquest mes obrirà el dimecres 18, dijous 26 i dilluns 30 a les hores habituals, de 19h a 21h, en el Casal Jove del Port de Sagunt.

Aquesta oficina s'encarrega d'assessorar tant a associacions o col·lectius de joves com a joves particulars d'entre 18 i 30 anys sobre les diferents opcions que tenen a l'hora de triar programes de mobilitat per Europa. D'una banda, el programa ERASMUS+ ofereix intercanvis juvenils, Serveis de Voluntariat Europeu i mobilitat de professionals que treballen amb joves. D'altra banda, ofereix informació general sobre mobilitat europea respecte a viatges, oci i temps lliure.
 
Per a més informació es pot consultar la seua pàgina web http://www.saguntjove.es/oficinaeuropa/ i la seua pàgina de Facebook “Oficina Europa Erasmus + Sagunt”. També disposen de telèfon (96 268 3439) i adreça de correu electrònic (erasmusplus.sagunto@gmail.com).
 

La XVIII Gala d’AFACAM inicià Més Escena a Sagunt

17 d’agost 2022

La programació continuarà amb cinc espectacles més: els dies 30 i 31 d'agost, amb Asamblea de Mujeres, d'Aristòfanes; el 2 i 3 de setembre, amb Saguntilíada; els dies 4 i 5, amb Mikis Theodorakis, Athanatos Immortal (1925-2021); el 9, amb el concert de Arsefolk i, finalment, el 10, amb un espectacle de flamenc que arribarà de nou al Port de Sagunt gràcies al Festival Internacional Cante de las Minas amb el Lámpara Minera 2022