L'obra teatral “Religados” torna de nou a Sagunt

La representació tindrà lloc el dissabte, 8 de juliol, a les 20 h en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1
El centre cultural Mario Monreal presenta este dissabte, 8 de juliol, una nova obra teatral titulada Religados. La representació tindrà lloc a les 20 h i la gent podrà obtindre l'entrada per un preu de 7 euros per persona.

La companyia teatral Ars Dementia Teatre porta una nova peça teatral de la mà de la directora Amparo Ortizà i comptarà amb actors com Sandra Godos, Marcos Villaplana i la pròpia Amparo Ortizà.

Dotze personatges, sis escenes, tres intèrprets i un sol déu vertader. Religados és una comèdia que s'aventura a posar el focus en la religió. Cures que mengen bolets, reines amb fòbies, amigues que ja no van juntes a exercicis espirituals, fills que adoren a deesses de color marró, monges exorcistes, santíssimes trinitats i moltes altres situacions plenes de sàtira i comèdia. Ens endinsem en les vides d'estes persones que prediquen doctrines, les pateixen o s´hi aferren per a donar sentit a la seua existència.

Tot açò i molt més ens explica Ars Dementia Teatre en Religados, una obra, que segons la companyia, no és necessari veure-la de genolls ni mirant cap a la Meca.

La XVIII Gala d’AFACAM inicià Més Escena a Sagunt

17 d’agost 2022

La programació continuarà amb cinc espectacles més: els dies 30 i 31 d'agost, amb Asamblea de Mujeres, d'Aristòfanes; el 2 i 3 de setembre, amb Saguntilíada; els dies 4 i 5, amb Mikis Theodorakis, Athanatos Immortal (1925-2021); el 9, amb el concert de Arsefolk i, finalment, el 10, amb un espectacle de flamenc que arribarà de nou al Port de Sagunt gràcies al Festival Internacional Cante de las Minas amb el Lámpara Minera 2022