L'obra “La Banda de los Jubileras” de NomeARSE podrà veure's aquest divendres en l'Albereda del Port de Sagunt

La representació s'emmarca dins de la programació del festival Sagunt a Escena Creix que organitza l'Ajuntament de Sagunt

 
La programació del festival Sagunt a Escena Creix que organitza l'Ajuntament de Sagunt continua aquest divendres, 4 de setembre, amb la representació de “La Banda de los Jubileras” de NomeARSE Group. L'obra podrà veure's de forma gratuïta en l'Albereda del Port de Sagunt a partir de les 23 hores. 
 
The NomeARSE Group conegut pels seus seguidors com NomeARSE és un grup de teatre local que porta ideant i representant muntatges teatrals còmics i musicals des de 1996. La seua creativitat li ha valgut gaudir del favor d'un públic addicte que li segueix i espera les seues estrenes amb la seguretat que es va a divertir.
 
El regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, ha destacat: “Ara acostem els espectacles del festival Sagunt a Escena Creix al Port de Sagunt amb la finalitat que els veïns puguen gaudir de la programació. Així mateix, l'objectiu és que hi haja més participació i ambient en els carrers, la qual cosa redunda en un benefici per als comerços. També hem incorporat a grups locals que són coneguts i reeixits, a més de nous espais escènics com és el cas de l'Albereda”. 
 
Concretament, “La Banda de los Jubileras” es tracta d'un espectacle de chirigotas carnavaleras replet d'humor.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores