L'obra “La asamblea de las mujeres” arriba aquest divendres al Teatre Romà de Sagunt

La representació, basada en el text d’Aristòfanes i dirigida per Juan Echanove, compta amb un elenc d'actors molt coneguts
Imagen 1
 
L'obra “L'assemblea de les dones”, un dels plats forts del festival Sagunt a Escena d'enguany, arriba aquest divendres, 21 d'agost, a les 22.30 hores, al Teatre Romà de Sagunt. L'obra, basada en el text d’Aristòfanes i dirigida per Juan Echanove, compta amb un elenc d'actors molt coneguts. 
 
Aquesta representació pertany al gènere de la comèdia grega i reflexiona sobre la participació de les dones en la política. Així mateix, trasllada a l'espectador a una època repleta de “pedra, túniques i togues”, com bé afirma el propi Juan Echanove. 
 
En el text original, un grup de dones encapçalat per Praxágora ha decidit que han de convèncer als homes perquè els cedisquen el control d'Atenes, doncs creuen que podrien governar-la millor. Les dones, disfressades d'homes, es colen en l'assemblea amb el ferm objectiu de guanyar la votació. 
 
L'elenc està format per: Lolita, María Galiana, Pastora Vega, Pedro Mari Sánchez, Luis Fernando Alvés, Concha Delgado, Sergio Pazos, Bart Santana i Santiago Crespo. 
 
Els preus de les entrades són de: 24 euros en la cávea A, 20 en la B i 16 en la C. Poden adquirir-se en el Teatre Principal de València, de dilluns a divendres, d'11 a 13 hores i de 17 a 20 hores; en el Teatre Rialto, els caps de setmana, de 17 a 20 hores; i a Sagunt, en la Taquilla del Festival situada en l'Ajuntament de Sagunt, els dies de funció, de 18.30 hores fins a l'inici de l'espectacle.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores